A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Megrendelésed elküldésével a Fashion's Secret Limited Company vásárlójává válsz.

 

Általános információk:
Az eladó a Miss-Style.hu honlapon található Online-kínálat keretein belül minden esetben a Fashion's Secret Limited Company
(Cím: Hova House, 1 Hova Villas, Brighton & Hove, BN33DH, United Kingdom, Company No.: 8809720).

 

Felelősség az online-kínálatért:
A Miss-Style.hu weboldalon kínált termékekért kizárólag a Fashion's Secret Limited Company a felelős.

 

A szerződés tárgya:
A szerződés tárgyát képzik a Fashion's Secret Limited Company, Miss-Style nevű internetes oldalain található valamennyi termék, melyek tulajdonságairól, jellemzőiről mindig az adott termék konkrét oldalán tájékozódhatsz.


A kitöltött megrendelési lap interneten való elküldésével Te, mint ügyfél egy kötött ajánlatot teszel egy vételi ill. egy szállítói szerződés megkötésére. A megrendelési lap elküldését követően a rendszer egy automatikus összefoglaló válasz e-mailt küld részedre, amelyben az általad megrendelni kívánt termékek listáját és árát találod. (Ez az e-mail nem tévesztendő össze a megrendelés visszaigazolásával).


Az ajánlat elfogadása esetén a Fashion's Secret Limited Company a megrendelésed elküldését követő legkésőbb 48 órán belül e-mailben visszaigazolja részedre a megrendelésedet, amelynek elnevezése: XY számú megrendelés visszaigazolása!

 

Szállítás:
A megrendelések kézbesítése Magyarország területén a GLS futárszolgálaton keresztül történik. Külföldre történő szállítást kizárólag előre utalás esetén vállalunk! Ebben az esetben a szállítási díj és idő országonként eltérő, ezért külföldre történő kézbesítés esetén kérjük, hogy vedd fel Ügyfélszolgálatunkkal  (
info@miss-style.hu vagy  06 30 181 3573, vagy Live chat) a kapcsolatot. 

 

Vételár, fizetési feltételek:
A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek vételára nem változtathatóak meg a megrendelés leadása és az termékek kézhezvétele közötti időszakban. A vételár kiegyenlítése készpénzben a futárnak átvételkor (utánvét), vagy bankszámláról történő átutalással (előre utalás) történhet.

 

Szavatosság:
Ha szavatosságot érintő hiányosság áll fenn, akkor a törvényben meghatározott keretek között kérheted a hiány pótlását, az ár csökkentését vagy a szerződés felbontását.


Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Fashion's Secret Limited Company díjmentesen kicseréli.
Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánod igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük.


Ha sérülést észlelsz az átvett terméken, kérjük értesítsd Ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
E-mail címünk: 
info@miss-style.hu
Telefonszámunk: 06 30 181 3573
Live chat szolgáltatás: az oldal jobb alsó sarkában lévő élő chat szolgáltatás.

 

A vásárlástól való elállás joga:
A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül jogod van elállni vásárlási szándékodtól.
Ebben az esetben a Fashion's Secret Limited Company a kifizetett vételárat visszatéríti legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül.


A visszatérítést kizárólag bankszámlára áll módunkban teljesíteni. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is Neked kell viseled!

 

Sikertelen kézbesítés:
A Te hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Téged terhelnek.

 

Korlátozott felelősség:
Az interneten történő kommunikáció és adatforgalom hibamentes működését és állandó elérhetőségét a technika mai állása szerint nem lehet szavatolni, ezért a Fashion's Secret Limited Company nem garantálja az online-kínálatának állandó, megszakítás nélküli működését, elérhetőségét.


A honlapon szereplő képeken, hírlevélben, bannereken szereplő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások pusztán információ jellegűek, ezért a színt, súlyt, elhelyezést és a termék más hasonló paraméterét érintő adatok, nem számottevő mértékben, de eltérhetnek az ezekben megadottaktól.

 

Adatvédelem:
A Fashion's Secret Limited Company-nak jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, a birtokába jutott adataidat, a szerződés végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően, elektronikusan tárolni és feldolgozni.